Schapeweg 8 | 9982 BA | Uithuizermeeden

0595-434223 06-27526433

Levering & Installatie

Waarom Lanting?

Wij zorgen dat uw CV na installatie het beste rendement levert. Wat ook erg belangrijk is en soms nog wel eens word onderschat, is dat de CV installatie op een verantwoorde wijze wordt aangelegd. Zo hoort bijvoorbeeld het rookgaskanaal niet bij openslaande ramen in de buurt te worden geïnstalleerd en zijn foutieve berekeningen qua diameters van buizen funest voor de opbrengst.

Wij adviseren trouwens ook altijd om een zogenaamde CV Vuilfilter mee te installeren. Hiermee vergroot u de levensduur van de CV installatie aanzienlijk. Zo’n filter voorkomt dat er tijdens het vullen, vervuilende deeltjes in de CV pomp & in de thermostaatkranen van de radiatoren terecht komen.


De fabrikanten van de CV installaties die wij aanbieden, zijn geselecteerd omdat ze aan ons bewezen hebben een hoogwaardig product te kunnen leveren. De merken die u er niet tussen ziet staan voldoet bijvoorbeeld qua nazorg en onderhoudsvriendelijkheid niet aan onze verwachtingen.

De merken waar wij de beste ervaringen mee hebben en dus het liefste verkopen & installeren zijn:

Indien u geïnteresseerd bent in een offerte, kunt u gebruik maken van onderstaande contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen om de situatie door te nemen.