Over ons

EEN KORTE
KENNISMAKING

Installatiebedrijf Lanting is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gevestigd in Uithuizermeeden in de gemeente Eemsmond. Wij garanderen een deskundige uitvoering van technische werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Als u op zoek bent naar een vertrouwd en deskundig adres, dan willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. De diensten die wij bieden kunt u op deze website op uw gemak doornemen. Als u interesse heeft in ons bedrijf en in onze diensten, dan kunt u ons uiteraard bereiken via bovenstaande telefoonnummers of heel eenvoudig even een contactformulier invullen en op verzenden klikken.

Installatiebedrijf Lanting bestaat inmiddels 10 jaar. We zijn gevestigd in Uithuizermeeden maar werken in de gehele provincie Groningen. Alle werkzaamheden worden door ons in eigen beheer uitgevoerd, eventueel aangevuld door bewezen en beproefde onderaannemers. U behoudt ons als centraal aanspreekpunt. Eigenaar Willem-Jan heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouw- en installatietechniek.

Sinds 2013 zijn wij dealer geworden van pelletkachels. Wij verkopen we de merken MCZ en Quadra Fire. Tevens zijn wij dealer van Zweedse houtpellets, die we uit voorraad kunnen leveren. Voor een goede, actuele kennis van pelletkachels, wordt meerdere keren per jaar een cursus gevolgd.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven